https://www.facebook.com/MarinaNezbailo

пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

Корисне читання: добірка книг для маленьких розумників

Книги – це найкращі друзі на всі часи, а особливо зараз. Щоб ваші діти відірвалися від гаджетів потрібно запропонувати їм достойну альтернативу. Ми цю альтернативу маємо!  Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва пропонує вашій увазі свіженьку, як булочки у кав’ярні, добірку сучасних книжок для дітей різного віку. З ними дітям точно не доведеться нудьгувати.




Коля не розуміє, чому його літній друг, дядько Мирон, не хоче завести пса. Невже він їх не любить? А може, він застарий для таких клопотів? Одного дня хлопчик знаходить покинутого собаку й приводить його до самотнього сусіда. На що готовий його літній друг, аби врятувати чотирилапого? Дізнайтеся з книги «Бігль-старший».
Книги про психологію грошей та правильні моделі фінансової поведінки важливі для всебічного розвитку. «Бізнесмаги. Батл на мільйон» саме про це. Те, чому не навчать у школі, але стане життєво необхідним у самостійному житті - вміння ефективно витрачати фінанси, заощаджувати, робити вкладення та заснувати свою власну успішну справу. 
Книга в пригодницькій формі подає цікаві факти із бізнес світу для юних стартаперів.Всі ми знаємо, що іноземні мови малята засвоюють тим краще, чим раніше починають навчання. Ця книжка-картонка поєднує в собі дві мети. Розважальну та розглядальну - яка тварина сховалася у віконці? Адже так весело разом з батьками читати кумедні віршики, відкривати стулки та знайомитись із лісовими тваринами! А також з цією книжкою можна вивчати англійські слова, адже книжка двомовна. Починайте вчити англійську легко та невимушено разом із книжкою «Лісові тварини. Знайди. Назви. Покажи».





Немає коментарів:

Дописати коментар