https://www.facebook.com/MarinaNezbailo

вівторок, 7 квітня 2020 р.

Книжки про пригоди котів

У звичайному житті неможливо зрозуміти мову котів, дізнатися, про що вони мріють, про що думають. Ми знаючи, як наші читачі люблять книги про котів підібрали чудові книжки, що відтворюють дивовижні та зворушливі історії про сміливих, але трішки дивних котів. Ці пухнастики самостійні, волелюбні, зі складним характером та неперевершеною харизмою. Усі п’ять книжок відмінно підходять для дітей віком від шести років.


"Хто ж питатиме кота?"

Історія про кота на ім'я Арістотель, який дуже прагнув бути господарем квартири. Він не хотів собі нахабного сусіда в особі якогось там цуценя. Тож кіт вирішив утекти, щоб не ділити дах із дзявкітливою істотою. Арістотель потрапляє в зовсім інший світ, де йому ніхто не радий і нема чого їсти. Він розуміє, наскільки сумує за родиною та своєю оселею. А чим закінчиться ця історія, дізнайтеся самі. Вам обов'язково сподобається.




"Історія Діви та Блохи"

У книзі відтворена історія про випадкову зустріч домашнього собаки та вуличного кота-розбишаки. Кіт Блоха справжній гультяй та непосида, який завжди потрапляв в безліч халеп. Одного разу Діва та Блоха познайомились. Завдяки цій незвичній дружбі, собака Діва поборола свій страх перед навколишнім середовищем та вийшла на вулиці Парижу. Дивовижна дружба змінить їхнє життя назавжди.

"Фердинанд і Пух"

Фердинанд – кіт-безхатько, який дуже кмітливий, але трішки пихатий. Одного разу він зустрічає дивне створіння – цуценя Пухнастика, або просто Пуха. Як не дивно, з самого початку їхнє співіснування не склалося. Але спільні пригоди та негаразди, в які вони потрапили, згуртували їх. Завдяки справжній дружбі, вони знайшли собі дім.


"Я тут просто кішка"

А що про вас думає ваш кіт? Кумедна книжка про розповідь кота та його бачення себе, родини в якій він мешкає, та дивних сімейних свят. Дотепна історія про будні домашнього улюбленця, його життя та дивні звички. Отож, якщо ви мріяли дізнатись про те, що думає про вас кіт, то ця цікава книжка саме для вас.

"Щоденник Кота-вбивці"

Дивна історія про незвичайного кота з безліччю психологічних проблем.
Не лякайтесь назви: вона зовсім не відповідає дійсності, ну майже зовсім…Це звичайнісінький кіт, який прагнув особливої уваги до своєї персони. Але про все це ви дізнаєтесь наприкінці історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар