https://www.facebook.com/MarinaNezbailo

неділю, 5 квітня 2020 р.

"Безхвоста". Чому потрібно читати казки

Чи грали ви в театрі? Чи знаєте, що таке справжнє хвилювання? Чи боролися ви за омріяну роль або поступилися нею сусіду? Герої цієї історії пройшли через все це.  
До вашої уваги перша українська графічна повість, що підкорила дитячі серця своєю екстраординарністю!
Оксана Лущевська та Яна Гавриш представляють книжку «Безхвоста», яка обов’язково подарує насолоду від читання, допоможе перемогти хвилювання, розповість історію справжньої дружби, а ще стане відмінним подарунком до новорічних свят.

Про що сторі

Чи доводилось вам грати у шкільному театрі? Тоді вам точно будуть знайомі і припадуть до смаку події, описані в новій книжці Оксани Лущевської.
Якщо точиться боротьба за роль Лисички, усі методи і засоби виправдані. А може, таки ні? Ця добра історія – про справжню дружбу, найкрутішу кураторку арт-студії і таку знайому казку «Рукавичка», яку ми всі пізнаємо по-новому.
І вас обов’язково зачарує дивовижний світ, створений Яною Гавриш, весь зітканий із напівсвітла і легких олівцевих штрихів.
Книжка зроблена майже у форматі коміксу та ще й ніби від руки.

Відомості про авторів

Лущевська Оксана — українська дитяча письменниця, поетка, перекладачка, літературознавець, дослідниця дитячої літератури. До її творчого доробку належать популярні книжки «Паперова царівна», «Вітер з-під сонця», «Про кита», «Друзі з листуванням», «Бігль – старший», «З води у воду» та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар